donderdag 27 oktober 2011

zakdoekje leggen

Een tijdje terug vond ik bij de kringloop een prachtig oud kanten zakdoekje, en thuisgekomen bedacht ik me dat ik er nog veel meer moest hebben. Ben gaan zoeken en ze kwamen uit alle hoeken en gaten. Ze vallen natuurlijk weer onder de catagorie, wel leuk maar wat moet je er mee. Ik wist niks beters te bedenken dan maar weer een doosje te maken .

Wel veel romantischer dan een pakje papieren zakdoekjes van Albert Heyn, maar die zijn weer veel praktischer, zo zie je maar, ieder voordeel heb zijn nadeel en ieder..................... juist.

Gistermiddag ben ik nog wat creatief bezig geweest. Het was redelijk weer en ik heb buiten een paar kransen gemaakt. Een hortensiakrans en een van hederaranken.


De hederakrans is zonder strokrans gemaakt, de ranken  zijn gewoon om elkaar heen gedraaid, ik hoop niet dat hij uit gaat zakken, we zien wel.
Genoeg voor vandaag, een fijne dag gewenst en groetjes van Gonnie.

1 opmerking:

 1. Hallo Gonnie,
  Wat een prachtige lieve zakdoekjes heb je daar. En wat mooi dat je er zo'n schattig doosje voor hebt gemaakt. Ik heb een stapeltje oud linnengoed, maar dat ligt gewoon op stapel op een oud tafeltje... Wordt wel een beetje stoffig zo, dus regelmatig uitkloppen is vereist... Je kransen zijn erg mooi, vooral die van hedera vind ik prachtig. Ik hoop ook voor je dat-ie zo blijft...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Totaal aantal pageviews