dinsdag 18 oktober 2011

DEKSELTJES

Het laatste project stond in het teken van de potjes en dekseltjes. Altijd leuk om als klein kadootje weg te geven.
Handig om allerlei kleine zaken in op te bergen, paperclipsen, punaises, knoopjes en je ziet altijd meteen wat er in zit. Leuk om wat kleine patroontjes uit te zoeken en het maken is echt niet zo veel werk.
Een rondje vliesstof ter grootte van de deksel uitknippen en dit even met een stukje fototape ( bij aktion voor €0,99 per rol) vastzetten. Dan op de hele rand van de deksel fototape plakken, dan het geborduurde lapje er precies bovenop leggen en aan vier kanten vastplakken, daarna de rest naar beneden wrijven, je zult zien dat je geen ruimte overhoudt. Vervolgens het teveel aan stof wegknippen en een leuk bandje er overheen plakken met alweer fototape. Voila, een kind kan de was doen.

De miniknijpertjes zijn in mijn winkel te koop. Een zakje van 20 stuks voor €1,95. Heb je belangstelling laat het dan even weten.Het dienblaadje heb ik ook onlangs veranderd. De lijst witgeschilderd, het oude en vieze stofje eruit en fris linnen en restjes kant erin en het kan weer even mee.


Weer inspiratie gekregen? Het is toch geen weer om er uit te gaan, ga lekker aan de gang. Groetjes en een fijne dag, Gonnie.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Gonnie,

  Ik heb weer inspiratie op gedaan, vroeg me altijd al af hoe je dat toch op die deksels moest plakken.

  Dank je wel voor de goede uitleg.

  Groetjes Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Gonnie,
  Wat een creativiteit zeg. Fantastisch...
  Ik kijk graag naar dit soort dingen en hopelijk zet het mij aan om ook eens te gaan borduren en zo... Ik vind het echt heel mooi...
  Ik wens je een heel fijne middag,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker inspiratie opgedaan! Bedankt voor de uitleg!!
  Groetjes Xandra

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Totaal aantal pageviews