donderdag 20 oktober 2011

kringloopvondsten

Was woensdag bij Ada, was erg gezellig. Veel gepraat over handwerken ,  kruissteekpatronen enz. Maar ook nog even drie kringloopwinkels bezocht en natuurlijk was er wel weer wat van mijn gading bij. Kijk maar even mee.

Het blauwe geborduurde voetenbankje, helemaal mijn kleurtjes, alleen twijfel ik nog over het onderstel, de witkwast erover of zo laten.Een prachtige albasten pot (was eigenlijk een lampje, maar ik heb de fitting en het snoer er afgehaald) waar ik een sedum in heb gezet. Ik krijg een hele verzameling, dit is mijn derde al.En wat vinden jullie van deze huisvlijt?  Voor €1,00 per paar kon ik ze niet laten liggen.Een verzilverd rekje, ja waarvoor eigenlijk, wie het weet mag het zeggen. Ada zei, leuk om schaartjes in te hangen en klosjes garen op te zetten. Goed idee.En vorige week vond ik bij mijn eigen kringloopwinkel dit lieve potje, het voetje was er af ,maar ik heb altijd een tube montagekit bij de hand. Het was maar €0,60 en ik had natuurlijk nog helemaal geen potje.3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie spullen heb je weer gevonden. Prachtig die albasten pot, en wat goed bedacht om de fitting en zo er gewoon uit te halen. Zo heb je weer een mooie toevoeging aan je verzameling.
  Die pannelapjes... Ik heb nog een groene liggen, die Ben heel vroeger nog eens zelf heeft gemaakt. Die mag dus nooit weg, en wordt uiteraard nog steeds gebruikt.
  Ik wens je een heel fijne dag,
  groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. net schatkist,zo oude stoelen heb ik ook wat moet ik met ze doen denk ik,ik zet die ook op mijn blog mischien heeft iemand een goed idee,groetjes irena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vondsten heb je gevonden, vooral dat rekje waar je je schaartjes en klosjes hebt op gezet, super!
  groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Totaal aantal pageviews