vrijdag 16 december 2011

kersttasje

Even een paar dagen geen bloginspiratie gehad. Moet kunnen. Had sowieso even geen puf meer, maar ben gisteren toch weer aan de slag gegaan. Als ik een paar dagen niet kreatief bezig ben geweest begint het toch weer te kriebelen en dit is het resultaat . Twee kersttasjes voor de winkel. Het was maar goed dat ik snel een paar foto’s had gemaakt want een half uur nadat ik ze in de winkel had gehangen was het rode tasje al verkocht.


                 Het rode tasje is gevoerd met een rood-wit ruitje.                            Het witte tasje is gevoerd met zijde.


Ik ga snel weer aan de slag, want er liggen er nog een paar klaar om in elkaar gezet te worden, groetjes en een heel fijn weekend, Gonnie.

3 opmerkingen:

 1. Hoi, wat een mooie tasjes heb je toch, helemaal mijn ding, hou van Vintage! Prachtig.. Ik wens je daarom ook mooi eind jaar en een Vrolijke Kerst toe. Groetjes uit Brugge Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Gonnie,
  Wat een prachtige tasjes heb je gemaakt. Ik ben er helemaal weg van... En ik snap dat er al snel een was verkocht. Succes met de rest.
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je tasjes snel verkocht zijn dat snap ik wel, want ze zijn erg mooi!Zelfs leuk voor in de boom of aan de haard, deurklink.
  Sfeervol om mee te decoreren.
  Fijn weekend, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Totaal aantal pageviews