donderdag 1 december 2011

kerstherinneringen.

Heb net weer wat zitten dromen bij prachtige blogs, helemaal in winterwit. Zucht........ het blijft trekken. Maar wat moet ik dan met de (jarenlang) met liefde bijelkaargespaarde dingetjes. Kerst is toch (voor mij)  vooral een feest van traditie en herinneringen. Ieder jaar is er toch wel iets bijgekomen. Neem nou negen jaar geleden, toen ik bij de kringloop dat antieke ooievaartje voor in de kerstboom vond, en mijn dochter op kerstdag vertelde dat ze zwanger was van ons eerste kleinkind. Het was vast toeval maar toch............
Maar gelukkig kwam ik ook wat blogs tegen waar de kleurtjes vanaf spetterden. Hier moeten jullie even gaan kijken, ik vond ze in ieder geval zo byzonder dat ik ze hier even vermeld.
http://www.juliewhitmorepottery.blogspot.com/
http://www.countryrabbit.blogspot.com/
http://www.foxtail-lilly.blogspot.com/

Vervolgens nog wat kruissteekjes uit het verleden.
 De patroontjes heb ik overal vandaan gehaald en doorelkaar gegooid. Ik weet nog dat ik niet uitkwam met NOEL en de eerste twee letters kleiner moest maken.


 Dit patroontje heb ik uit het Amerikaanse blad Christmas ornaments, ik weet niet meer welk jaar.

Het volgende blogje gaat over nieuwe werkjes,
tot dan, groetjes Gonnie

1 opmerking:

  1. Ik heb je blog deze week pas gevonden maar ben al een paar keer op visite geweest. Wat een heerlijk kleurrijk blog heb je en wat een geweldig leuke dingen maak je.
    Groetjes en alvast een fijn weekend.
    Marja.

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Totaal aantal pageviews