vrijdag 23 september 2011

Vakantie voorbij

Helaas, de vakantie zit er weer op. Ontzettend veel gezien en prachtig weer gehad. Veel vlooienmarkten bezocht en dus ook leuke dingen ingekocht. De eerste week lukte de internetverbinding op het vakantieadres nog, maar daarna niet meer, vandaar dat ik lange tijd geen berichtjes geplaatst heb. Aansluitend aan de vakantie een week naar de Elzas geweest met de "handwerkmeiden" om het grote quiltgebeuren in Ste Marie aux Mines te bezoeken. In een woord geweldig, ook voor de niet quilters was er veel te zien en te beleven ( en te kopen ). Je werd er heel hebberig van. Het vloog je portemonnaie uit. Natuurlijk heel veel leuke stofjes, maar ook charms en handwerk patronen. Het is nl heel leuk als je naast het patroon het kant en klare product ziet. Ik heb van Lynette Anderson Designs het Willowhouse  Needlecasepatroon gekocht en heel veel leuke charms. Foto s volgen. Eerst wat beelden van de laaste brocante aankopen.
Twee oude kugelhopf bakvormen en twee oude hakmessen, waarvan ik er gisteren al een in de winkel heb verkocht.
De ingelijste oude foto heb ik gekocht omdat ik de passepartout zo mooi vond

Het handdoekje kocht ik in een geweldig winkeltje in de Elzas,foto s hiervan vind je op het blog van Marijke (Steekjes & Kruisjes).

Antieke koperen puddingvorm.

En als klap op de vuurpijl gisteren bij onze kringloopwinkel dit leuke naaimandje, dat ik snel gevuld heb met wat leuke dingetjes uit mijn voorraad .
Ook gevonden: lief kettinkje met benen kraaltjes. Mandje: €3,50, ketting  €0,80
1 opmerking:

  1. Wat ben je toch een bofkont met zo'n mooi mandje voor 3 euro bij de kringloop! Maar ja, jij hebt er ook echt een neus voor. Leuk hoor!
    Groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Totaal aantal pageviews