donderdag 28 januari 2016

Kan het niet laten,                                                                            
   Het laatste blogje was van 22 oktober 2014. Dit was wel een heel lange blogvakantie. Maar het kriebelde al een tijdje en daarom de draad maar weer opgepakt . De wil is er wel, maar de tijd ontbreekt vaak  en ik ben ook niet zo handig op de computer. Met een beetje hulp van Marijke een nieuw  "gezicht" gecreeerd,een paar foto s gemaakt van de nieuwe projecten en we zijn er weer helemaal klaar voor.    


   
Sonja maakte deze leuke blokken van allemaal restjes stof, niet moeilijk doen, gewoon alle kleurtjes door  elkaar.  Met dit leuke resultaat.

  

Ben bezig de kleuren uit te zoeken, zodat dit leuke oude lapje nageborduurd kan worden. Alle dozen met borduurgaren uit de kast gehaald, want er zijn  heel wat verschillende kleurtjes gebruikt.


  
In de tuin hebben de helleborussen nog nooit zo vroeg gebloeid, rond de kerst stonden ze al volop in bloei, in wit met donkere stippen, rose en in heel donker paars.


De quilt is af, en raad eens, deze meid heeft hem van Sonja gekregen. Hij hangt nu over de bank te pronken.


 Vlak voor Sinterklaas was Atelier Steekjes & Kruisjes op bezoek bij Atelier Bep in Hal. Altijd weer reuze gezellig . Ik ben natuurlijk weer voor het nodige [nou ja, nodig?] gezwicht, en een ervan was dit schattige jurkje voor een van mijn oude popjes. 


 Rond de kerst weer twee Maileg popjes aangeschaft, ook een verslaving, [wat heb ik toch veel verslavingen]. En afgelopen zomer twee grote Maileg poppen zelf gemaakt [1.20m], want die gingen mijn portemonnaie te boven.          Zo dit was het even voor deze eerste keer, het was een hele bevalling, er ging veel verkeerd, er is ook veel veranderd sinds mijn laatste blogje, maar het volgende blogbericht zal geen 15 maanden duren, 

                      Groetjes Gonnie.

11 opmerkingen:

 1. It is absolutely fantastic to read this post, I am so glad you are blogging again. Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je er weer bent en blogt.
  Ik ben benieuwd wat je ons allemaal gaat laten zien. Veel plezier in ieder geval !
  Groetjes, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat je er weer bent! En wat en prachtige quilt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig quiltje, ik heb hem van de zomer ook gemaakt ......;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk, weer een blogje van jou en ja die poppen zijn prachtig. Ik heb de patronen ook nog liggen, maar ja...tijd he. De quilt is ook prachtig! Groetjes van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug in Blogland Gonnie! Zo leuk om weer wat van je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn die poppen toch leuk.
  En zo herkenbaar niet handig met computers. Hier nog eentje. Heb al jaren dezelfde olifanten boven aan mijn blog en zelfde achtergrond. Ohhh wat wil ik graag wat anders.... Maar geen idee hoe???

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een heel gezellig blogje Gonnie, ik heb ervan genoten,
  warme groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je er weer bent, prachtige quilt en je tuin is zoals altijd een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O, wat heerlijk dat je de blogdraad weer oppakt. Je hebt zo'n heerlijk gevarieerd blog creatief en je tuin is zo mooi, je maakt er zulke prachtige foto's.
  Hou vol zou ik zeggen.

  Groetjes,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Preciosas cosas que veo en tu blog!! Me quedo para seguirte desde mi pequeña ciudad en España. Haces preciosidades!!
  Besos!!

  BeantwoordenVerwijderen

Volgers

Totaal aantal pageviews